​មី​ជាតិ​សាច់ជ្រូក​ ​រំពង​ក្រួច​បំពង​

មុខម្ហូប​ទី​២​ ​មានឈ្មោះ​ថា​ “​មី​ជាតិ​សាច់ជ្រូក​ ​រំពង​ក្រួច​បំពង​”

​គ្រឿងផ្សំ​៖​
• ​មី​ជាតិរស​ជាតិ​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ ​១​ ​កញ្ចប់​
• ​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ ​២​០​០​ក្រាម​
• ​ពង​ក្រួច​ ​៧​គ្រាប់​
• ​ពងមាន់​ ​១​គ្រាប់​
• ​ស្លឹកខ្ទឹម​ ​១​ដុំ​
• ​ខ្លាញ់​ ​១​លីត្រ​ (​សម្រាប់​បំពង​)
• ​ទឹកជ្រលក់​ផ្អែម​ ​១​កូនចាន​ (​សម្រាប់​ជ្រលក់​)

​របៀប​ច​ម្អិ​ន​៖
​ឥឡូវ​ ​យើង​មក​មើល​របៀប​ច​ម្អិ​ន​ទាំងអស់គ្នា​៖​
• ​ជាដំបូង​ ​ស្ងោរ​ពង​ក្រួច​អោយ​ឆ្អិន​រយៈពេល​ ​៥​នាទី​ ​រួច​យើង​បកសំបក​ចេញ​
• ​នៅ​ពេល​រង់ចាំ​ពង​ក្រួច​ឆ្អិន​ ​យើង​ប្រឡាក់​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ ​២​០​០​g​ ​ជាមួយ​គ្រឿង​ស៊ុប​មី​ជាតិ​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ពាក់កណ្តាល​កញ្ចប់​ ​និង​ប្រេង​រសជាតិ​របស់​មី​ជាតិ​ ​រួច​ដាក់​ស្លឹកខ្ទឹម​ចូល​
• ​យើង​ត្រូវ​វៃ​បំបែក​មី​ជាតិ​ ​១​ ​កញ្ចប់​អោយ​ទៅជា​កំទេច​ល្អិត​
• ​រួចហើយ​ ​គោះ​ពងមាន់​ ​១​ ​គ្រាប់​ដាក់​ចាន​ ​ហើយ​វៃ​បំបែក​អោយ​ម៉ត់​ល្អ​
• ​បន្ទាប់មក​ ​យើង​យក​សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ប្រឡាក់​គ្រឿង​រួច​ ​មក​រំពង​ក្រួច​ដែល​បកសំបក​ ​រួច​ជ្រលក់​ក្នុង​ពងមាន់​ឲ្យ​សើម​ ​ហើយ​ជ្រលក់​ក្នុង​ក​ម្ទេ​ច​មី​
• ​នៅ​ពេល​រំ​អស់​ពង​ក្រួចហើយ​ ​យើង​យក​វា​ទៅ​ដាក់​បំពង​ ​និងរង់ចាំ​អោយ​ឆ្អិន​ល្អ​ ​សឹម​ស្រង់​ចេញ​ ​ជាការស្រេច​។​

​បន្ទាប់ពី​ច​ម្អិ​ន​!
​ម្ហូប​នេះ​អាច​ញុំា​ជាមួយ​ទឹកជ្រលក់​ផ្អែម​ ​គឺ​កាន់តែ​ឆ្ងាញ់​។​ ​យើងសង្ឃឹមថាបងប្អូន នឹងចូលចិត្តមុខម្ហូបជាមួយមីជាតិ ហើយសូមកុំភ្លេចតាមដានមុខម្ហូបថ្មី

បន្ទាប់ទៀតផង ។

 

Eps2: 《មីជាតិសាច់ជ្រូក រុំ ពងគ្រូច បំពង》

សម្រាប់ថ្ងៃសុក្រនេះ មុខម្ហូបពិសេសរបស់យើងគឺ មីជាតិរសសាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំ រុំ ពងគ្រួច បំពង! ចង់ដឹងថាវាមានរូបរាង រសជាតិ ក៏ដូចជារបៀបធ្វើបែបណានោះ តោះ!ទស្សនាវីដេអូខាងក្រោមទាំងអស់គ្នា!#អាថ៍កំបាំងមីជាតិ

Posted by មីជាតិ – Mee Chiet on Friday, May 8, 2020