មីជាតិលើសពីការឆា និងឆុង
មីកញ្ចប់ ជាអាហារពេញនិយមមួយបែប ដែលត្រូវបានគេបរិភោគជាប្រចាំនៅក្នុងជីវភាពប្រចាំថ្ងៃ។ ប៉ុន្តែមីកញ្ចប់ភាគច្រើន ត្រូវបានគេដឹងថា អាចយកមកឆុង និងឆាសម្រាប់ទទួលទានតែប៉ុណ្ណោះ។ ហើយមានមនុស្សតិចតួច ដែលបានច្នៃមុខម្ហូបរបស់ពួកគេក្រៅពីការចុង និងឆានេះ។
មីជាតិ នឹងណែនាំជូននូវមុខម្ហូបចំនួន១០មុខ ដែលច្នៃចេញពីមីជាតិកញ្ចប់ ស័ក្តិសមសម្រាម់ការចម្អិនក្នុងជីវភាពប្រចាំថ្ងៃ។ មុខម្ហូបទាំង១០នេះ ត្រូវបានចងក្រង និងបង្កើតដោយអ្នកជំនាញផ្នែកចំណីអាហារ ជាមួយនឹងគ្រឿងផ្សំដែលមានស្រាប់ និងមិនចាំបាច់ស្វែងរកគ្រឿងផ្សំដទៃ។
ដើម្បីឲ្យជ្រាបច្បាស់អំពីការច្នៃម្ហូបដែលធ្វើពីមីជាតិមានលក្ខណៈយ៉ាងណា សូមចូលអានអត្ថបទខាងក្រោម។
ក្រៅពីឆុង និងឆា តើមីជាតិ អាចយកទៅធ្វើអ្វីបានខ្លះទៀតដែរឬទេ? បើចង់ជ្រាបច្បាស់ សូមរង់ចាំទស្សនា ការចំអិនម្ហូបបែបច្នៃប្រឌិតថ្មី ដោយចុង ភៅ កញ្ញា ក្នុងកម្មវិធី "អាថ៍កំបាំងមីជាតិ" ទាំងអស់គ្នា!
Posted by មីជាតិ – Mee Chiet on Saturday, May 2, 2020